T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / TAVAS - Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Erasmusdays

Ock

Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 9-14 Ekim tarihleri arasında, Okulumuz Elektrik-Elektronik alan öğretmeni Emrah YETER başkanlığında katılan Ekrem OLGAÇ, Mustafa DUKAN, Oğuz Kağan BELLİ, Berkay ZENCİRCİ, Furkan GÖKÇE, ve H.Alpaslan KIRKBUNAR, öğrencilerimize sertifikalarını verdik.

Ekm

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenleniyor.

Bu bağlamda Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 9-14 Ekim tarihleri arasında, Okulumuz Elektrik-Elektronik alan öğretmeni Emrah YETER başkanlığında katılımcı öğrencilerimizle beraber, katılmış olduğumuz mesleki akreditasyon yurt dışı stajımız hakında Okulumuzda ve Kızılcabölük Atatürk Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerimize yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik.