T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / TAVAS - Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma kulübümüz tüm öğrenci öğretmen ve personelimizle birlikte DEPREM  tatbikatlarını tamamlamıştır.

Ock

Karnelerini alan öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olduk

Ock

Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 9-14 Ekim tarihleri arasında, Okulumuz Elektrik-Elektronik alan öğretmeni Emrah YETER başkanlığında katılan Ekrem OLGAÇ, Mustafa DUKAN, Oğuz Kağan BELLİ, Berkay ZENCİRCİ, Furkan GÖKÇE, ve H.Alpaslan KIRKBUNAR, öğrencilerimize sertifikalarını verdik.

Ock

Okulumuz öğrencileri 17/01/2024 tarihinde huzur evini ziyeret ederek büyüklerimizin gönüllerini aldılar.

Ara

Okulumuzda İlçe Jandarma komutanlığı bünyesinde çalışan personeller tarafından öğrencilerimize "Güvenli Trafik Eğitimi" verildi.

Ara

Okulumuz personellerin katkılarıyla okul bahçemizde pilav hayri gerçekleştirdik.Başta İsmail ve Halil ustlara emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği yapıldı.

Kas

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimizle birlikte ağaç dikimi yaptık.

Kas

Denizli Okul Sporları Gençler Güreş A ve B kategorilerinde yarışan okulumuz öğrencilerinden 45 kiloda Süleyman Kara il birincisi,110 kiloda Ramazan Bozdeveli il ikincisi, 65 kiloda Halil Yağlıçoban il üçüncüsü, 65 kiloda Berkay Zincirci il üçüncüsü ve 60 kiloda Mevlüt Mert  Yükünç il üçüncüsü olmuşlardır.

Kas

KIZILCABÖLÜK MEYDANIN CUMHURİYETİMİZİN 100 . YILI TÜM OKULLARIMIZIN KATILIMIYLA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI...

Ekm

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinlikleri düzenleniyor.

Bu bağlamda Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 9-14 Ekim tarihleri arasında, Okulumuz Elektrik-Elektronik alan öğretmeni Emrah YETER başkanlığında katılımcı öğrencilerimizle beraber, katılmış olduğumuz mesleki akreditasyon yurt dışı stajımız hakında Okulumuzda ve Kızılcabölük Atatürk Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerimize yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik.