T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / TAVAS - Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Süleyman EKİCİ, 15 Şubat Salı günü okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Süleyman EKİCİ atölyeleri gezdi, öğretmen ve öğrencilerle görüştü, yürütülmekte olan ERASMUS+ staj projemiz hakkında bilgi aldı.

Ekm

Tüm dünyanın katıldığı Codeweek etkinliğine öğrenci ve öğretmenlerimiz 10 ülke ortağı ile birlikte katılarak Mükemmellik sertifikası almışlardır.

Ekm

Fotoğrafların Diliyle Etkin Öğrenme projemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle 10 ortak ile birlikte yürütülmüştür. Proje kapsamında öğrencilerimizin ortak okullarla birlikte yaptıkları özverili çalışmalar Ulusal Destek Servisi(UDS) tarafından değerlendirilerek Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Meb "Telafide Bende Varım" projesi resmi sayfası